2018. március 19., hétfő
ip alapú, intelligens
tűz- és riasztásátjelzés

IntelliAlarm

Tűzátjelzés és távfelügyelet
ahogy Önnek megfelel

Az IntelliAlarm Fire IP szolgáltatásunkkal olyan személyre szabott tűzjelző távfelügyeleti szolgáltatást kaphat, mely a vonatkozó műszaki szabványok teljesítése mellett rejtett költségektől mentes, kedvező árú és közvetlen tűzoltósági kapcsolattal is rendelkezik.

Bővebben
GPS alapú nyomkövetés
személyvédelem és egészségügy

GPS személyfelügyeleti rendszerünket annak érdekében dolgoztuk ki, hogy egy-egy személy pozíció adatai mellett megoldható legyen a két irányú kommunikáció, távoli asszisztencia, vagy egészségügyi vészhelyezetek kapcsán az azonnali - és akár automatikus - segélykérés is.

Védelem Egészségügy
Azonnali információk
az ipari adatokról

Ipari átjelzés szolgáltatásunkat olyan üzemek, erőművek, víz- és közút területén működő vállalatok számára hoztuk létre, ahol speciális adatok valós idejű átvitelére, határérték figyelésére és akár földrajzi területek szerinti azonnali riasztásra van szükség.

Bővebben
Köszöntjük cégünknél a KHVT előfizetőit
2013. április 05. péntek, 16:44
PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy folyó év április 2. napján a KHVT Nonprofit Kft., valamint az IntelliAlarm Zrt. között adás-vételi szerződés jött létre, melynek keretében a KHVT Nonprofit Kft. tűzátjelzési üzletágát az IntelliAlarm Zrt. vásárolta meg. A szerződések átvételével a KHVT Nonprofit Kft. megszűnteti a közvetlen fogyasztói szolgáltatását, cégünk pedig új ügyfelei részére garantálja a hatályos OTSZ-ben előírt MSZ EN 54-21 szabványnak történő megfelelést, valamint a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság által elvárt Elektronikus Kormányzati Gerinchálózaton keresztül történő közvetlen jelzésbeküldést.

Nagyon fontos, hogy a műszaki átállás megtörtént, így április 2-tól a szolgáltatást az IntelliAlarm Zrt. nyújtja. Ezzel kapcsolatban Önöknek semmilyen feladata nincs, az eddig működő eljárások továbbra is érvényben vannak, a tűzjelzések közvetlenül a tűzoltóság hírközpontjába érkeznek.

Az eddig megszokott diszpécseri telefonszám helyett, kérjük használja központi call centerünket, melyből diszpécseri központunkat a nap 24 órájában elérheti.

(1) 700 1 600 / 9 gomb

Diszpécsereink bővített műszakban állnak az Önök rendelkezésére, azonban az átvétel miatti plusz várakozási idő miatt szíves elnézésüket kérjük.

Ügyfélkapcsolati kollégáink a következő hetekben folyamatosan veszik fel Önökkel a kapcsolatot, melynek keretein belül személyreszabott megoldásokat is kínálnak a jelenlegi szolgáltatás hatékonyságának növelésére, valamint a költségek lehetőség szerinti csökkentésére is.

Végül szeretnénk üdvözölni új ügyfeleinket cégünk partnerei között; bízunk benne, hogy elkötelezettségünk és műszaki felkészültségünk az Önök tetszését is elnyeri és hosszú távú, kiemelkedő üzleti kapcsolatnak nézünk elébe.